Zoek
Filters
Close
RSS

Nieuws

Wij maken leuke setjes voor je en kijken naar je budget en je smaak. Stuur ons een pb en wij gaan voor je aan de slag. Gegarandeerd dat jij een tof pakket thuisgebracht krijgt.
Heerlijk uitrusten, na een roerig seizoen, vanaf 11 augustus zijn wij weer open van 10.00 - 17.00 op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Iedereen een fijne vakantie en tot snel.
Openingstijden vanaf juni 2020 -dinsdag 2 juni 2020
We gaan de openingstijden aanpassen en zijn vanaf nu elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag open van 10.00 - 17.00. De zaterdag zijn we open op afspraak. Hiervoor kun je bellen met 06-15950979 of een bericht sturen via messenger.
Winactie tot 4-10-2019, win je aankoop terug -donderdag 5 september 2019
Win Win Win, zowel op facebook, instagram of de website, je kunt je aankoopbedrag terugwinnen. Wat moet je doen? EIgenlijk alleen een bestelling plaatsen bij Jill&Mill. Op 4 oktober maken wij de winnaar bekend.
Wat een gave collecties zijn er weer binnen. Beide collecties zijn goed om te mixen en matchen. En wat een leuke prijsjes. Scoor snel je items, voor ze op zijn.
Hoe gaaf is de nieuwe collectie van Nais, O’Chill, Lovestation22 en Legends22. Kijk op de site en vergeet niet; we bestellen graag voor je bij als jij iets zoekt wat wij niet hebben. Wel zo handig om alles in een keer te bestellen toch?
Lente zomercollectie 2019 compleet -donderdag 21 maart 2019
Het mooie weer komt eraan en de collecties zijn compleet. Wil jij dat gave shirt van Tygo&Vito, een jurkje van Kidz-art, een hippie pak van O'Chill, dan is het nu tijd om naar de winkel te komen of online te shoppen. Naast deze merken hebben we Lovestation22, Legends22, Lavalava, Blue Seven en B.Nosy. Ik zie jullie snel in de winkel Jill&Mill in Kloetinge. We zijn open van 08.30 - 17.00 uur op woensdag en donderdag. Op vrijdag kun je op afspraak langskomen. Online zijn we natuurlijk altijd open.
Wat was het leuk, zoveel opkomst in Colijn om de nieuwe zomercollectie te bekijken. De kinderen konden shirts pimpen, cake versieren en kleuren. Mama's konden heerlijk rustig shoppen uit de nieuwe collectie. Na het passen even op de foto bij Foto Elize en wat accessoires voor het huis kopen bij Koos&Roos. Super middag en zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel Colijn.
Heerlijk, de zomer komt eraan en dat betekent; nieuwe collecties met veel felle kleuren, leuke prints en dunnere stoffen. De collecties zijn allemaal aangevuld dus kom gezellig langs op woensdag en donderdag of shop online. Wacht niet te lang, de voorraad van sommigen merken is beperkt.
O chill levering 1 NIEUW -maandag 14 januari 2019
Morgen om 10.00 uur is het zo ver, de nieuwe collectie van O’Chill is te koop. In de winkel en online. Wees op tijd want er zullen styles zijn die er snel doorheen zijn 😄. Veel zin in deze collectie
Nieuwsbrief