Zoek
Filters
Close

Chaos & Order

Chaos-and-Order is het hippe kledingmerk voor kids.

Een beetje Chaos en een beetje Order, van beide wat. Met kinderen heb je soms chaos en maak je het weer tot orde. En ook als volwassene is er niets mooiers dan af en toe de teugels te laten vieren en een beetje chaos te maken. Chaos staat voor creativiteit en met wat orde breng je structuur in de chaos. Een mooie combinatie van 2 uitersten.

Chaos-and-Order is het kinder- en dameskledingmerk voor meiden, vrouwen en dames van nú. Hip en stylish gekleed gaan en je daar goed bij voelen. Het is gemaakt voor de vrouw of moeder die aandacht besteedt aan het uiterlijk omdat ze daarmee ook haar innerlijk verzorgt. Je mooi voelen van binnen én buiten. Soms kan je net dat ene kledingstuk aandoen waarbij je je goed voelt en dat willen we uitdragen met Chaos and Order.

Het merk staat voor kwaliteit met een verfijnde style en er wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van natuurlijke materialen met elastan. Voor de meiden zijn er veel jurken, rokjes, shirts en vestjes in de maten 98/104 tot en met 152/158 te verkrijgen, allemaal met een smalle pasvorm. De dameslijn bestaat uit verschillende styles als een jeans, blazers en jasjes, jurkjes, t-shirts en blouses, volgens de laatste trends. 

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Filter by:

Verwijder allemaal
Min: €9,00 Max: €40,00
9 40
Nieuwsbrief